Home

Pitbike recenze

Čtyřkolky - Pitbike — Heureka

  1. istrace e‑shopu; Odhlásit s
  2. Recenze pitbike WPB Race 140, 155. Dravý, velký a kvalitní pitbike pro náročné. Pitbike WPB Race patří mezi největší pitbike (dirtbike) na trhu. Vzhledem je velmi blízko velkým mx motorkám a je určen především pro dospělé jezdce. WPB spadá pod výrobce STOMP
  3. Zákazníci u obchodu v posledním půlroce nejčastěji zmiňují. rychlost doručení (6) komunikace (3) Přidáno: před 5 dny. Kelly. zakoupeno v Epitbike.cz před 2 týdny. 100 %. Doporučuje obchod. velký výběr dílů
  4. Jsme jedni z největších prodejců pitbike s vlastním zázemím prodejny a dílny. Od roku 2010 pity jezdíme a prodáváme. Zajistíme náhradní díly a servis

Recenze pitbike WPB Race 140, 155 - Minibike a Pitbik

Epitbike.cz — Heureka.c

Prodej na splátky od 0% AKONTACE Možnost cenově výhodné dopravy po celé ČR Značkový pitbikeLeramotorsKiller 250cc pro rok 2021 Záruka (měsíců) 24 Široká dostupnost náhradních dílů manuální 5 stupňová převodovka, laděný výfuk s úchvatným zvukem, přední i zadní hydraulické kotoučové brzdy (zadní.

Značkový Pitbike Leramotors Shark 125 pro rok 2021. V moderních zářivých barvách a se sportovně-agresivním vzhledem na kolech 14 a 12. 4 stupňová převodovka, Upside-down vidlice a nastavitelný zadní tlumič, sportovní výfuk, nožní startér. Rychlý náhled Pitbike kit motoru 125 cc, stomp Lifan 125, kvalitní a hojně využívaný motor. V sadě startovací páka, řadící páka, CDI, cívka zapalování, kabeláž příruba karburátoru, karburátor 22mm PZ 26, vzduchový filtr 38mm

Pitbike Xmotos XB27 90cc 12/10 žlutý

RECENZE WPB Race 190 - DALFOS RACING - Pitbike sho

  1. Pitbike CRF50 s klasickým lěžatým motorem 125cc je vybaven 14 pneumatikami vpředu a vzadu 12, 4 stupňovou převodovkou, kvalitními Upside-down vidlicemi a nastavitelným zadním tlumičem a inovovanou výfukovou koncovkou. Geometrie tohoto stroje pochází z Hondy CRF50. Při návrhu designu tohoto dirtbiku jsme si pohráli i s těmi.
  2. ibike. Nabízíme také servis a pozáruční servis pitbike, dirtbike a
  3. Pitbike Arena - recenze i všechny výhodné nabídky se slevou na jednom místě. Okoukněte vše, co pro dobrý výběr potřebujete
  4. 1 recenze Pitbike 250 ccm Ultimate Tornado 21x18 tento pitbike je osazen motorem Zhongshen 250 ccm s výkonem 12 Kw (16,3PS), má manuální 5 stupňovou převodovku 1-0-2-3-4-5, sportovní... Celý popi

pitbike spojková páčka, nastavitelná, sklopná. Pitbike spojková páčka, nastavitelná, sklopná, při pádu větší šance, že se nezlomí, možnost nastavení úchopu pro menší i větší ruce celá specifikace. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod Vývoj ceny. Získejte přehled o vývoji ceny ve vámi vybraném období. Sohoo Motor na pitbike, dirtbike 150ccm. Aktuálně nejnižší cena: 15 800 Kč. Nastavit hlídání ceny. 3 měsíce. Zobrazit: 3 měsíce. Průměrná cena

Pitbike Nitro, nebo Orion? :: Motorkářské fórum Motorkáři

  1. China pitbike Úvod » Recenze » XMOTO XB 33 A 125 ccm. XMOTO XB 33 A 125 ccm. Horká novinka na českém trhu. Super motorka - výborné jízdní vlastnosti. Kvalitní dílenské zpracování. Technická data:01 Motor 4-takt jednoválec Lifan Motor 02 Obsah 125 ccm 03 Výkon 13 PS 04 Chlazení chlazený vzduchem.
  2. Firma Kmoto, s. r. o. nabízí kromě pitbike motocyklů také pitbike náhradní díly, MX oblečení a doplňky značky Sette. V e-shopu naleznete všechny potřebné informace včetně ceníku zboží. - recenze
  3. Pitbike - Dirtbike za akční ceny. Dirtbike - Pitbike. Zmenšená verze klasických MX motorek, přičemž pitbike odpovídá její polovině a dirtbike dokonce jejím 3/4 . Dirtbike a pitbike jsou určeny dětem i dospělým, stačí si zvolit vhodnou velikost a přiměřený výkon
  4. pitbike STOMP Z3-140 velká kola 14/17 2021. Stomp představil nový model Stomp Z3 - nástupce oblíbeného modelu Stomp Z2. Nový model se vyznačuje především Detroit plasty s novou grafikou pitbike díky tomu vypadá robustněji a dravěji. Geometrie vychází z Hondy CRF70, který je vhodný pro pokročilejší i zkušené jezdce
  5. Největší pitbike z naší nabídky. Motorka plnohodnotné velikosti na kolech 21 vpředu a 18 vzadu. Dostatečný výkon je zaručen motorem o obsahu 250ccm s pěti stupňovou převodovkou. Motorka je vybavena přední a zadní hydraulickou brzdou, tlumiči s nastavitelnou tuhostí (záruka komfortní jízdy i v těžkém terénu.
  6. Pitbike stomp Juicebox 110cc je silnější variantou slabší 90cc, tento pitbike je velmi nenáročný a spolehlivý motocykl nejen pro nejmenší jezdce, ale i pro všechny, kteří se na něm poskládají, zadní kolo 10″ a přední 12″ a nízké sedlo Vás nechají sedět pouze 62cm nad zemí, ač je to jen 110 není to žádné ořezávátko!
  7. pitbike stomp Motard 140R. Stomp představil nový model Stomp Motard 140R - Verzi pro okruhy oblíbeného modelu stomp Z3 140R. Model se vyznačuje především Detroit plasty s novou grafikou a chráničemi páček tzv. blástry. Pitbike díky tomu vypadá robustněji a dravěji. Geometrie vychází z Hondy CRF70, který je vhodný pr
Pitbike Xmotos | Dirtbike Xmotos

24 990,- Kč. Není skladem. 0,- Kč. Pitbike 140cc Ultimate Atomic 17x14. Pitbike 140 cc, kola 17/14 , sportovní motor YX výkon 10,3 kw, olejový chladič, manuál 4 rychlosti, hydraulické brzdy, sportovní výfuk a sedlo, nožní startování, polepy 3M Internetový obchod ePitbike.cz ( Pitbike Shop) se zabývá prodejem náhradních dílů, tuningových dílů a příslušenství pro Pitbike, Dirtbike, Čtyřkolky a ATV, které pocházejí z Číny.Skladem máme náhradní díly pro pitbike a čtyřkolky mnoha druhů a kubatur. Pitbike díly vedeme zejména pro motory značky Lifan a YX On-line prodej: vzduchovky, plynovky, flobertky, kuše, luky, dětské čtyřkolky, minicross, pitbike, ND, nářadí, čerpadla Malyš, elektrokol E-shop dětské čtyřkolky benzínové i elektrické, pitbike, minibike a minicross. Dětské moto helmy a rukavice, náhradní díly a tuning, elektrokoloběžky, čerpadla Malyš, pasti na kuny, polyfúzní svářečky

O produktu Pitbike 250 ccm Ultimate Tornado 21x18 . tento pitbike je osazen motorem Zhongshen 250 ccm s výkonem 12 Kw (16,3PS), má manuální 5 stupňovou převodovku 1-0-2-3-4-5, sportovní laděný výfuk s úchvatným zvukem, přední i zadní hydraulické kotoučové brzdy (zadní-nožní), masivní olejové přední tlumiče, zadní tlumič s nastavitelnou tuhostí, elektrický startér. Popis produktu pitbike Mini Rocket 250RX. VYPRODÁNO - DÍKY KORONĚ NEZNÁMÁ DOSTUPNOST!! DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ - toto zboží neposíláme na dobírku! Stroj Vám pošleme pouze po platbě předem na náš účet(minimální částka předem je 50% z ceny stroje). Nejlepší řešení je osobní odběr u nás na prodejně, kdy si. Minicross minibike dětské čtyřkolky pitbike. Vítejte v našem e-shopu: www.minicross-minibike.cz, kde najdete: minicross, minibike, dětské čtyřkolky a pitbike v té nejvyšší kvalitě za velmi příznivé ceny. Naše firma prodává dětské čtyřkolky již více než 10 let, jsme přímí dovozci některých typů čtyřkolek pro Českou i Slovenskou republiku ☆ MERCH ☆https://teespring.com/de/stores/pocket-mania-merch☆ VORGESTELLTE BIKES AUF YOUTUBE ☆Pocket Bike HBPSB01: http://rover.ebay.com/rover/1/707-53477-192..

Produkt nemá žádné recenze. Recenze Stomp pitbike motor Stomp Lifan 125 s příslušenstvím, Stomp, DemonX, WPB. Statistika hodnocení produktu. 0 % Recenze Mini Rocket pitbike Mini Pit 90R oranžová Tento PitBike značky MiniRocket Motors je ideální volbou pro začínající jezdce, popřípadě pro jezdce, kteří přesedlávají z malých minicrossů. Jedná se o jeden z nejmenších strojů z naší nabídky se 4T motorem Recenze Stomp pitbike motohodiny Tomanon - zelené Motohodiny je možné použít na pitbike, motocykly ,čtyřkolky, lodě, centrály, čerpadla, sekačku, sněžnou frézu, na všechny benzínové motory se svíčkou instalace: omotejte přiložený kabel okolo kabelu zapalovací svíčky. Pro správnou funkci je potřeba minimálně 5. Hlava motoru pitbike dirtbike ATV 125ccm/52 píst. Další info na dotaz.Úzké sedlo. Komplet vč. vačky, ventilů, vahadel. Bez rozvodového kolečka. 1 980 Kč. Cena produktu bez dopravy. Skladem Nalezeno v 1 obchodě. Sohoo.cz V našem internetovém obchodě můžete nalézt toto zboží: minibike. minicross ( dirtbike, crossbike ) minimotard. miniquad, ATV, čtyřkolky. Náhradní díly pro minibike, minicross, minimotard, miniquad, ATV a jiné stroje. Tuningové díly pro minibike, minicross. Oleje, maziva a jiné příslušenství potřebné pro provoz výše.

PITBIKE Forma BULL LIGHT. Aktuálně nejnižší cena: 3 115 Kč Recenze. Produkt nemá žádné recenze. Recenze PITBIKE Forma BULL LIGHT. Statistika hodnocení produktu. 0 %. Průměr z 0 hodnocení. Sohoo Motor pitbike dirtbike 250ccm-vzduchem chlazený. TOP 3 v kategorii ložiska do motoru. Produkty vybíráme automaticky podle recenzí uživatelů, zájmu o produkt a prodejů. Zobrazit celý žebříče pitbike hydraulická spojka; délka pletené hadice 1200mm, délka táhla spojky 56mm, délka šroubení 27mm, závit M8x1,25, na pitbike s řídítky o průměru 22mm Celý popis Parametry produktu Produkt nemá žádné parametry

Srovnávací test pitbik

Maziva a oleje Denicol pro široké užití. Zákazníkům nabízí nejširší sortiment vysoké kvality za přijatelnou cenu pro motocykly, automobily, kamiony a průmysl. DENICOL racing motor oil je specialistou pro motocyklové mazání s tradicí více než sto let. Přistupujeme k malým i velkým zákazníkům individuálně Nitro elektro motorka 500 w Gepard Pitbike zelená - Specifikace. Minicross Gazelle je vybaven motorem o výkonu 500W 36V. Velice kvalitní zpracování, pečlivě zakryté baterie, motor i řetěz. Samozřejmostí je tří stupňový regulátor rychlostí, díky kterému je možné si nastavit maximální rychlost: 7/13/24Km/h. Minicross je.

Recenze: 15 minut pitbike adrenalinu, co vám

originální pitbike Stomp, DemonX, WPB kvalitní drátová motárdová kola z hliníkové slitiny, obuté pneumatiky CST slick pro maximální přilnavost. Pneumatika přední: KAYO CST slick 100/80-12, pneumatika zadní: KAYO CST slick 120/80-12, přední a zadní ráfek: J 2,15x12, osa 15mm, uchcení brzdového kotouče 100mm - středová. Popis. originální pitbike Stomp, Tomanon; pitbike řadící páka, sklopná, černá, délka od středu hřídele - 13,5cm, na hřídel řazení 11,2mm, cnc hliníková doplněk k motoru: Lifan 110 Lifan 125 YX140 YX160 Stomp Detroit 170 Zongshen 125 Zongshen155 doplněk k modelu: Stomp Z3(všechny modely) Stomp Superstomp 120R Stomp FXJ DemonX DXR2 DemoX XLR2 WPB RACE 125 WPB RACE 140 WPB. Recenze Nitro Pitbike Drizzle 17 14 Černé polepy. Pitbike 140 cc Nitro Drizzle 17x14 je nový model se sportovním motorem Lifan 140cc a vysokým výkonem 8 Kw, olejový chladič, manuální 4 stupňová převodovka, sportovní výfuk s úchvatným zvukem, přední i zadní hydraulické kotoučové brzdy (zadní-nožní), masivní. Popis. originální pitbike Stomp, DemonX, WPB, Tomanon; zadní kolo rozměr 14×1.85, osa 15mm, uchycení brzdového kotouče rozteč 100mm - středová díra 76mm, uchycení rozety rozteč 93mm - středová díra 76mm; Upozornění: zkontrolujte pečlivě utažení výpletu kola, pravidelně jej kontrolujte, prodloužíte tím výrazně životnost kola použito na modelech: Stomp. Recenze pitbike brzdový kotouč kulatý 180mm se šrouby, Stomp, DemonX, WPB. Statistika hodnocení produktu. 100 %. Průměr z 1 hodnocení.

Stomp pitbike kvalita :: Motorkářské fórum Motorkáři

Pitbike rám stupaček Pro modely: superstomp120/140 z140 wpb120/155 Celý popis Parametry produktu. Produkt nemá žádné parametry. Další parametry Recenze. Produkt nemá žádné recenze. Recenze pitbike rám stupaček - typ 02. Statistika hodnocení produktu. Zapalovací svíčka A7TC (C7HSA) na skútr, pitbike, čtyřkolku. Aktuálně nejnižší cena: 40 Kč Recenze Zapalovací svíčka A7TC (C7HSA) na skútr, pitbike, čtyřkolku. Statistika hodnocení produktu. 100 %. Průměr z 3 hodnocení. zakoupeno v Čtyřkolky - Pitbike 100 %. Doporučuje produkt Dobrá kvalita Přidáno 8. března 2018 Ověřený zákazník habr zakoupeno v Recenze Sunway T-Max Chopper 1000W. Statistika hodnocení produktu. 55 % Startér elektrický horní s kabelem - 12V pro 4T motory 50 -125 ccm Jawa BETKA ,Pitbike ,ATV 50/70/110/12 Dětské čtyřkolky Je zde 61 zboží. Mini čtyřkolky, Mini ATV, Mini Quad. V našem sortimentu naleznete velký výběr dětských čtyřkolek ATV 49ccm a mini čtyřkolek s manuálním i elektrickým startováním. Dětské čtyřkolky jsou poslední dobou velice oblíbenou zábavou mezi všemi věkovými kategoriemi. V naší nabídce.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na Rozumím nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech Moje recenze; Hlídání cen; Nastavení profilu; Administrace e‑shopu; Odhlásit se; Heureka; Auto-moto Autodíly Zapalovací cívky CDI jednotka 4T - ATV 50/70/110, moped,Pitbike,Dirtbike CDI jednotka 4T - ATV 50/70/110, moped,Pitbike,Dirtbike Zavřít galerii. Popis. pitbike Tomanon; brzdové destičky typ 09 lze použít na modely s jednopístkovou zadní brzdou, která je na modelech: WPB RACE 125, 140, 155, 190 beast Stomp Z3 140R Stomp z3 160R Stomp Z3 140motard Stomp FXJ110 Stomp Superstomp 125R Stomp Z140 Stomp Z2 Stomp Z3 140 Stomp Z3140bigwheel Z3 160bigwheel Wpb detroit 170 DemonX DXR2 DemonX XLR2 náhradní díl zadní brzdy komplet a. Produkt nemá žádné recenze. Recenze Pitbike kyvná vidlice stomp z140, wpb 120/140. Statistika hodnocení produktu. 0 %. Průměr z 0 hodnocení. Všechny informace o produktu Spojka spojka motoru 17 zubů 4T 110/125 CROSS,PITBIKE,ATV.DIRTBIKE, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze spojka motoru 17 zubů 4T 110/125 CROSS,PITBIKE,ATV.DIRTBIKE

89 % 378 recenzí Možnosti. dopravy 5 704 výdejních míst. Stojan PITBIKE snížený zdvih, Q-TECH (černá matná) 2 varianty. 932 Kč. Doprava 69 Kč Skladem pitbike; grip protector yuki 125i xtr ii. novinka 2021 skladem. 78 990,00 kč. sym jet x 125i cbs lc euro 5. novinka 2021. 67 990,00 kč. sym jet x 125i abs lc euro 5. Všechny informace o produktu Tlumiče pérování pitbike zadní tlumič DNM MTG RC 320mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze pitbike zadní tlumič DNM MTG RC 320mm

Recenze PITBIKE SKY 125 ccm - YouTub

brzdové destičky Pitbike 09. Kód produktu: mx26976Brzdové destičky na pitbike, rozteč dír na střed 28mm, šířka 41,5mm, výška 43mm. Zadní brzdové destičky pro poslední modely: stomp fxj2 superstomp stomp z140 celá specifikace. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod Všechny informace o produktu Tlumiče pérování pitbike zadní tlumič DNM MTG-RC 295mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze pitbike zadní tlumič DNM MTG-RC 295mm Moje recenze; Hlídání cen; Nastavení profilu; Administrace e‑shopu; Odhlásit se; Heureka; Auto-moto Náhradní díly pro motocykly Moto řidítka Stomp pitbike spojkové lanko 94cm, výsuv 6cm typ 02 Stomp, DemonX ,WPB Stomp pitbike spojkové lanko 94cm, výsuv 6cm typ 02 Stomp, DemonX ,WPB. E-shop Ctyrkolky-pitbike.cz má na Zboží.cz zákaznické hodnocení 89%. Obchod hodnotilo 236 lidí. Lidé nejčastěji hodnotí cenu zboží, rychlost dodání, spolehlivost, komunikaci a zda bylo zboží doručeno v pořádku

Čínský pitbike Nitro Sky 125ccm Vcelku kladné ohlasy na tento čínský pitbike mě přiměly si ho pořídit a řádně otestovat. Předesílám, že na motorkách různých typů jsem jezdil 13 let. Najel jsem tisíce kilometrů u nás i v zahraničí. Mou srdcovkou byly klasické nekapotované motocykly neboli naháče a hned na druhém. Jaký pitbike pro slečnu už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti Elektrický posilovač břišních svalů EMS LB-1502B. 799,00 Kč 599,00 K

Pitbike 250 bazar - Bazoš

Pitbike Huricane 150 19X16 oranžová Cena 27.890,- Kč. Pitbike RacingPro 140R kola 17/14 Cena 23.990,- Kč. Pitbike ProSR 125 kola 14/12, snížený, 8 kon Maximus Offensive 125 recenze. U auta se ta kontrolka údajně vypne, když se odpojí mínusový kabel na 20 minut od baterky. Nový Linhai M550 EFI rady typy názory. Ahojte, už dlhšie mám Linhai M550L, všetko super zatiaľ. Až na drobné vecičky OK. Pitbike jsou zmenšeniny MX motocyklů, většinou se čtyřtaktním motorem o objemu: 50cc, 90cc, 110cc, 140cc, 125cc, 140cc a 160cc, 250cc. Pitbike je velmi dobrá volba pro lidi, kteří využívali minicross, pitbike ale mají převodovku a proto je potřeba řadit rychlosti. Na pitbike, můžete provozovat motokros, supercross, supermoto.

Recenze pitbike WPB Race 140, 15

IČO. Internetový prodej náhradních dílů a motocyklů motokros a enduro, dirtbike a pitbike značky Sohoo - Agb, XB, Xmotos a čtyřkolek. Specializujeme se na motocykly dirt bike a pit bike, a také na moto pneu a racing tuning. Prodej na splátky. Na www stránkách e-shopu provozujeme i bazar náhradních dílů Minibike Minicross Pitbike Dětské čtyřkolky Minibike Minicross Dětské čtyřkolky Pitbike Moto přilby Moto rukavice ND Tuning . Vítejte v našem e-shopu: www.minibike-minicross.cz, kde najdete: minibike, minicross, dětské čtyřkolky, pitbike, náhradní díly na tyto stroje a tuning, moto helmy, moto rukavice atd. v té nejvyšší kvalitě za velmi příznivé ceny Sada páček s objímkou Mini / Pitbike ; 100%. Páčky spojky a brzdy od italské značky Cemoto jsou univerzální páčky pro lankové spojky a lanké brzdy. Poskytují dobrou užitnou hodnotu (výhodný poměr cena/výkon). - obsahují štelovací šrouby pro přesnější nastavení chodu spojk

Dětské čtyřkolky, motorky, elektrokola, koloběžky a příslušenstv za skvělé ceny. Nakupujte u profesionálů, co čtyřkolkám rozumí - ctyrkolky-brandys.c O nás Naše firma vznikla v roce 2008. Naším prvním sortimentem byly převážně pitbiky. Postupem času jsme nabídku rozšířili nejen na pitbike jiných značek, ale i na náhradní díly a příslušenství i pro velký motokros a enduro (Honda, Kawasaki, Suzuki, Yamaha, KTM, Husqvarna od roku výroby 1990, a více než základní sortiment na značky Gas-Gas, Husaberg, TM, Beta. Vzniklo v roce 2003. Působí na Českém i Slovenském trhu. Zabývají se výrobou i prodejem kvalitních ATV, dětských čtyřkolek, motokoloběžek, bugin, pitbike a dalších strojů a příslušenství. Naleznete zde široký sortiment zboží a služeb za velmi příznivé ceny. Hech Značkový Pitbike Leramotors Killer 250cc pro rok 2021 Manuální 5 stupňová převodovka, laděný výfuk s úchvatným zvukem, přední i zadní hydraulické kotoučové brzdy (zadní-nožní), masivní olejové přední tlumiče, zadní odpružení s nastavitelnou tuhostí, nožní start + elektrický startér, přední kolo 2 Všechny informace o produktu Vzduchový filtr pro automobil Stomp pitbike závodní vzduchový filtr UNI zahnutý 42/45mm UP-4182AST, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Stomp pitbike závodní vzduchový filtr UNI zahnutý 42/45mm UP-4182AST

Minicross. Krosová minimotorka na malých kolech 10 palců, vhodná pro děti které již zvládnou jízdu na kole, tato mini kroska má nosnost 70 kg a zvládne jízdu v lehčím terénu. Motor o obsahu 49cc, vzduchem chlazený s odstředivou spojkou bez potřeby řadit rychlosti. Tabulkové zobrazení Mezi náš sortiment čtyřkolek, patří: dětské čtyřkolky 49 ccm - benzínové dvoutaktní motory např. dětská čtyřkolka Dragon 2, Dětská čtyřkolka s elektrickým startem Cobra na větší kolech, dětská čtyřkolka Python s elektrickým startem na větších kolech a dětská čtyřkolka Repti, Anaconda, Hummer, Madox, Sios. náhradní díly na pitbike, dirtbike, díly na pitbike, dirtbike. Nejede to? Zavolejte nám a domluvte si termín. Pracujeme rychle a profesionálně, abyste se mohli za krátký čas a zároveň na dlouho vrátit zpět na silnici Skútry Malšice - obchod s náhradními díly na skútry, bazar, tuning, Přeprava, servis skútrů, motorek, čtyřkolek, dirtbike, pitbike, opravy

Dirtbike & Pitbike Pitbikes uživatele RICKY68 - | MotorkářiDirtbike & Pitbike dirtbikes uživatele deklin - | Motorkářisnímač otáček na skútr, pitbike, čtyřkolku, dirtbike, motoProfil Lucie_K - Novinky | MotorkářiLoncin Pitbike 125 uživatele BlonBabylove 3 | babylove pleny prémium, velikost 3, 4-9 kg

Pitbike. Motorka Kros. Děti 5-10 let. Elektromotor 350W baterie 24V/12Ah. Zboží je skladem. Motorka je nová. Nakupujte On-line zboží je skladem. Doprava do dvou dnu. Eshop-Mikšík Praha. Tel : 602679919 Prohlídka po telefonické dohodě na naší adrese. Návod k obsluze Nabízíme elektroskútry s dopravní značkou - homologací. Elektrokola, elektrokoloběžky, sportovní kočárky pro děti pitbike (10) přívěsy na moto (1) sidecar (5) silniční cestovní (199) silniční enduro (226) silniční sportovní (143) skútr (125) supermoto (47) terénní (cross) (232) trial (5) tříkolka (2) vodní skútr (2) zajímavosti (6) závodní enduro (118) závodní silniční (14) Další volby. Veterán (10) Bourané (5) Elektro (9. MOTOBOOM s.r.o. Třeboňská 401/13 Rudolfov 373 71. IČO: 05915686 DIČ: CZ05915686. ID RZP: 2786448. Zápis do obchodního rejstříku vedený u Krajského soudu v ČB oddíl C, vložka 26002 RECENZE, TESTY : Fenomén kapesních motorek Více Pitbike Thumpstar - návrat světové značky na český trh Více Yuki 125 Prisma - Velký malý skútr Mistrovství pitbike - 2 závod - Nekmíř u Plzně 13.6. Více Online jsou Vyhledávání Vyhledat text. Naše akce >>> Moto china cup 201